Smaki i zapachy prosto z Cypru
Uczniowie klasy 3a, 3c i 8a, w ramach projektu „Aktywny Europejczyk w różnorodnym świecie – specjalni pedagodzy inspirują i promują Unię Europejską”, mieli okazję przygotować pyszną lemoniadę cypryjską! Z użyciem świeżych cytrusów, pełnych smaku i aromatu, stworzyli orzeźwiający napój, który przeniósł nas prosto na słoneczne wybrzeża Cypru. To była nie tylko świetna zabawa, ale także doskonała okazja do poznania tradycyjnych smaków i nauki pracy zespołowej. Idealny sposób na połączenie przyjemnego z pożytecznym! Serdecznie dziękujemy pani Ani z Ogrodu Botanicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego za wspaniałe zajęcia hortiterapii.






<< Prosimy, pomóż nam zebrać „Talenciaki”! | Sukces podczas V Igrzysk Wspinaczkowych dla osób z niepełnosprawnością >> |